Vasile Petrariu: Peste 80% dintre angajații STB continuă greva. Nu știu cât va mai dura

Vasile Petrariu, liderul sindicatului reprezentativ din STB a susținut duminică dimineață declarații de presă, în contextul grevei angajaților companiei. Potrivit acestuia, criza va continua, pentru că solicitările nu a fost rezolvate, relatează b1tv.ro.

„Au ieșit în traseu la ora 07:00, în jur de 150 de vehicule dintr-un parc de 791, cam 18 % din cele programate să lucreze astăzi. Peste 80% din numărul de salariați care ar fi trebuit să lucreze astăzi continua conflictul spontan. Din păcate, cei care decid nu au intenționat sa vină cu vreo soluție prin care să medieze sau sa ducă la aplanarea acestui conflict, din contră. Oamenii vor continua greva începută în urmă cu 4 zile”, spune Vasile Petrariu. 

Despre declarația directorului  STB cu privire la concedierea angajaților care refuză să-și reia activitatea, Petrariu a spus că șoferii nu se lasă pradă amenințărilor.

„Poate să spună ce dorește, atât timp cât salariații nu s-au lăsat pradă amenințărilor directorului vedeți lucru acesta. Atitudinea celor din spatele meu (n.r.salariații ) e una clară: își asumă toate riscurile și nu se lasă pradă amenințărilor”, spune liderul de sindicat.

UPDATE / Nicușor Dan atrage atenţia că şoferii STB care nu ies pe traseu riscă desfacerea contractului de muncă

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati