Vernisajul ”Un univers dincolo de ziduri”, la Conacul Golescu-Grant din Sectorul 6

Centrul de Recreere și Dezvoltare Personală Conacul Golescu-Grant, din Aleea Țibleș nr. 64, găzduiește expoziția ”Un univers dincolo de ziduri”, a pictorului Tiberiu Alin Iakab.

Lipsit de la naștere de ocrotire părintească, Tiberiu s-a întâlnit de mic cu pictura reușind, sub îndrumarea angajaților Centrului de boli neuropsihice din comuna argeșeană Tigveni, să transforme pensula și șevaletul în mesageri ai speranței și apropierii dintre oameni.

Lucrând chiar și 12 ore pe zi, pictorul, a cărui viață este ea însăși un motiv de inspirație, a transpus gânduri și sentimente în tablouri pline de culoare, contrastând cu propriul destin, care nu i-a fost deloc favorabil.

Organizată la inițiativa doamnei Adina Nicolescu, consilier local al Consiliului Local Sector 6, mica expoziție de tablouri îi așteaptă pe iubitorii de frumos să descopere o lume fascinantă, dincolo de zidurile care etichetează și îi separă artificial pe oameni.

Evenimentul marchează, totodată, colaborarea dintre Direcțiile Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului din Sectorul 6 și Județul Argeș, în scopul susținerii persoanelor cu dizabilități și sensibilizării opiniei publice cu privire la probleme specifice cu care se confruntă această categorie socială.

Până în data de 22 decembrie 2021, în intervalul orar 12.00 – 19.00, vizitatorii vor avea ocazia de a admira și achiziționa aceste creații cu semnificație aparte, al căror mesaj transcende preocupările artei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati