Victor Dorobanțu, actor principal în distribuția producției Netflix, „Wednesday”, sezonul 2

0

Victor Dorobanțu, singurul român prezent în distribuția producției Netflix, „Wednesday”, devine actor principal. Mai mult decât atât, Thing, personajul interpretat de românul Victor Dorobanțu, a fost ales de echipa de producție să fie „influencerul” care împărtășește, la nivel global, toate noutățile despre serial, dar și informații din culise.

Bunăoară, el este cel care dezvăluie distribuția seriei Netflix în spotul de promovare care anunță începerea filmărilor pentru sezonul 2.

El este cel care împarte noile scenarii actorilor principali ai producţiei. Clipul se încheie cu scenariul adus de Thing personajului Principal, Wednesday.

Dezvăluirea a fost făcută în urmă cu doar câteva ore pe contul oficial de Instagram al producției, preluat de Victor Dorobanțu pe canalul său de socializare.

„În culise, cu familia noastră complicată. Au început filmările pentru @wednesdaynetflix„, a scris actorul român în dreptul fotografiilor oficiale în care apare alături de actorii din distribuția mult așteptatului serial.

Primul sezon „Wednesday” a înregistrat peste 250 de milioane de vizualizări, a fost înscris în Top 10 cele mai urmărite seriale în 93 de ţări. Mai mult decât atât, producția a stat peste 20 de săptămâni în Top 10 Global.

Din informațiile lansate până acum, publicul află că serialul se va filmat de data aceasta în Irlanda și că în distribuție vor fi regăsite, din nou, nume precum Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, Isaac Ordonez şi Luyanda Unati Lewis-Nyawo.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version