Victorie a liderului ADER, Orlando Culea, împotriva încercării de dizolvare a partidului de către un fost membru: Instanța a respins cerere de dizolvare a Partidului ADER

0

Președintele partidului ADER, Orlando Culea, a anunțat pe pagina sa de facebook că la data de 17 iulie, instanța a respins cerere de dizolvare a Partidului ADER.

  • Este o victorie a liderului ADER, Orlando Culea, împotriva încercării de dizolvare a partidului de către un fost membru.

”În urma cu o lună am postat un filmuleț în care arătam că acțiunea în justiție, prin care se ceruse dizolvarea Partidului ADER, nu are nicio șansă. Iată că cele arătate de mine atunci, s-au confirmat. Eu știu ce vorbesc, iar lucrurile pe care le spun, se și întâmplă!

Decizie ADERAstfel, la data de 17 iulie, instanța a respins cerere de dizolvare a Partidului ADER. Așadar, ADER merge mai departe!

Avem candidați pentru alegerile locale și vom câștiga alegerile!”, a transmis Orlando Culea, presedintele partidului ADER, pe facebook.

Reamintim că președintele partidului ADER, Orlando Culea, a dezmințit în urmă cu ceva timp informația conform căreia partidul ar fi în pericol de dizolvare din cauza unei contestații în Instanță formulată de un fost membru al partidului.

  • Culea a transmis la momentul respectiv un mesaj video membrilor ADER prin care a precizat că nu-și face probleme în ceea ce privește demersul unui ”personaj”, al cărui nume nici nu dorește să-l rostească.

VIDEO / Președinte ADER, Orlando Culea, DEZMINTE informația confom căreia partidul ar fi în pericol de dizolvare

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version