VIDEO Adrian Vigheciu (PSD) susține că Drumul Valea Largă din Sectorul 6 este un proiect irealizabil în forma prezentată de primarul Ciprian Ciucu: „A păcălit din nou oamenii”

Un nou atac virulent la administrația Sectorului 6 din București și la primarul Ciprian Ciucu. Adrian Vigheciu (PSD), principala voce a opoziției din sector, continuă să critice modul în care Ciprian Ciucu administrează sectorul. De data aceasta, fostul administrator public din Sectorul 6 a luat în vizor proiectul Drumul Valea Largă.

Cu o abordare pragmatică și concretă, Vigheciu a publicat un videoclip în care explică nici mai mult, nici mai puțin că proiectul lui Ciucu este unul lipsit de realism și că modul de a conduce Sectorul 6 al penelistului este unul „dezastruos”.

Vigheciu susține că, atâta timp cât problemele din Prelungirea Ghencea și Bld. Timișoara nu vor fi rezolvate, Valea Largă va fi un proiect inutil, realizat cu multe zeci de milioane de lei și nefundamentat pe studii de trafic.

  • Mai mult, îl acuză pe fostul președinte al PNL București că se victimizează în scop propagandistic și electoral și că ar fi avut șansa să rezolve din timp toate problemele pe care le-ar cauza primarul general, Nicușor Dan, care refuză să aprobe defrișarea a peste 400 de copaci de pe traseul proiectului.

Urmăriți mai jos intervenția și explicațiile lui Adrian Vigheciu:

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati