VIDEO/ Bunul gust se poate învăța. Insula pe care eleganța se simte la ea acasă, mai ales la desert

0
384

Dacă aveați impresia că bunul gust este departe de lumea în care trăiți, acest lucru nu poate fi mai fals. Ceea ce, pe vremuri, era rezervat regilor, este acum la îndemâna tuturor. Branzeturile franțuzești au fost mereu un subiect de ‘gust dobândit’, dar devin tot mai populare mai ales atunci când și educația consumării acestor produse este împărtășită. Ile de France are un studio propriu unde putem învăța arta de a crea seara perfectă.

“Brandul ‘Île de France’ există pentru a face cunoscută arta de a trăi franțuzească. Este vorba despre rețete simple, care încântă gusturile.

Istoria gamei este legată de nava de croazieră Île de France, care în anii ’30 traversa Atlanticul și ducea cu eaîn SUA, brânzeturile brie franceze – dar mai mult decât atât – ducea artă franceză de a trăi.

Vrem  aducem mai aproape, cu ajutorul restaurantelor de la noi, brânzeturile Île de France.Suntem o companie foarte cunoscută pentru brandurile din retail, dar în ultima decadă am construit și echipa de FS. În acest moment peste 1/3 din afacerea noastră este în FS și deservim peste 3000 de clienți, din toate zonele țării.

Ne interesează  dezvoltăm în primul rând relațiile pe care le avem și  oferim mai multă inspirație clienților noștri.“, spune Cosmin Lungu.

De ce sunt brânzeturile franțuzești servite ca desert?

Fermenții care ajută la crearea gustului unic pentru brânzeturile franțuzești ajută la digestie dar trebuie consumate cu moderație, ca și vinul care însoțește această delicatesă.

Chef Petre Dumitrescu, detaliază cum poate fi experiența redată mai bine în cadrul unei cine. Și, de reținut, diferențele de culori între brânzeturile albastre, din Italia și cele verzi țin doar de procesul de fermentație și nu de calitatea materiei prime.

Cum ne bucurăm cel mai bine de o astfel de delicatesă?

A intrat deja în conștiința comună faptul că vinul este completarea perfectă la un astfel de desert. Curmale, felii de pâine prăjită sau struguri sunt de asemenea de căutat. Ceea ce este cel mai important însă de reținut este că aceste produse nu sunt din seria celor care pot fi degustate pe grabă, doar din dorința de a potoli foamea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.