VIDEO Campanie de promovare a transportului în comun. În ce ipostaze se filmează vedetele

0
1037
sursa foto: Facebook - Primăria Capitalei

Societatea de Transport Bucureşti a demarat o campanie de promovare a transportului public. Astfel, mai multe vedete au renunţat la maşinile personale pentru a circula cu autobuzul, potrivit unor postări pe pagina de Facebook a STB.

La campania demarată de STB s-au alăturat vedete precum What’s UP, Mikey Hash, Bromania, Jo şi Ghidush. Acestea au renunțat la propria mașină și s-au plimbat cu autobuze STB.

Vedetele îi încurajează pe bucureşteni să-şi lase maşinile în parcare şi să circule cu autobuzul, scrie economica.net.

Mergi cu autobuzul și salvează timp! #lasammasinainparcare și #tinemmoralulinmiscare

Publicată de Jo Official pe Marţi, 18 iunie 2019

Anul trecut, Primăria Bucureşti a cumpărat 400 de autobuze noi de la producătorul Otokar din Turcia. Acestea se adaugă autobuzelor Mercedes Benz Citaro din flota STB.

What's UP – Orasu-n miscare (Teaser)

Intr-o lume in care nimeni nu are rabdare, azi m-am hotarat sa las masina in parcare. Vreau sa ies la plimbare printre semafoare si sa tin orasul in miscare! Tu cand te-ai simtit liber ultima oara?#lasamasinainparcare #tinemorasulinmiscare

Publicată de What s Up pe Joi, 13 iunie 2019

Capitala României se afla anul trecut pe primul loc în UE din punctul de vedere al blocajelor din trafic, conform clasamentului realizat de compania olandeză de sisteme de navigaţie TomTom.

O explicaţie pentru traficul aglomerat ar fi numărul tot mai mare de maşini care circulă în Capitală.

La sfârşitul anului trecut, parcul auto din Bucureşti a ajuns la 1,106 milioane de autoturisme, faţă de 993.000 la finele lui 2008, conform statisticilor oficiale.

La nivelul ţării, numărul de autoturisme în circulaţie a crescut în zece ani de la 4,27 milioane până la 6,45 milioane la finele anului trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.