VIDEO/ Ciprian Ciucu a semnat autorizația de construire pentru Trotuarul Nordic, aflat între strada Brașov și Râul Doamnei

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a semnat joi autorizația de construire pentru Trotuarul Nordic, aflat între strada Brașov și Râul Doamnei.

Este un proiect care va schimba complet zona. Mașinile vor fi scoase de pe trotuar și vor fi amenajate parcări, spații verzi, locuri de relaxare și mici terase. Lucrările demarează în curând.

„Este cel mai circulat trotuar din zonă și este un dezastru urbanistic. Acum le începem! În septembrie. De fapt, de aici am vrut să începem schimbările în Drumul Taberei, doar că a trebuit să depășim multe bariere legale pentru a lua acest tronson în administrare. Și la PMB, și la Cadastru și prin alte părți. Acesta este cel mai circulat trotuar din zonă și este un dezastru urbanistic. Nu vom face o amenajare oarecare: îl vom lărgi, vom aduce mai mult verde, vom crea mici terase de tip “street food” pe care le vom atribui transparent, ca întotdeauna, agenților economici care le vor și întreține. Aici vom avea un loc foarte plăcut, o promenadă.

Nu îmi ies toate deodată sau pe atât de repede cum mi-aș dori, dar îmi ies. Regenerăm urban întreaga arie. Trotuarul sudic l-am reabilitat deja”, a anunțat primarul.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati