VIDEO Clanul „Toporaru” din Capitală a fost distrus. Liderul și fiii săi au fost arestați

Întreaga familie aflată la conducerea clanului interlop Toporaru din Bucureşti a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, liderul şi fii săi fiind acuzaţi de trafic de droguri de mare risc, principalii clienţi fiind lăutarii, dar şi persoane cunoscute.

Ancheta poliţiştilor Antidrog din Bucureşti a început în urmă cu zece luni, respectiv în vara anului 2020, atunci când au descoperit mai multe informaţii despre membrii familiei lui Adrian Stoican, în vârstă de 57 de ani, cunoscut în lumea interlopă drept Adrian Toporaru, scrie antena3.ro.

Toporaru era liderul clanului cu acelaşi nume, unul dintre cele mai violente clanuri din Bucureşti, care domina piaţa cocainei, a heroinei şi a morfinei. Printre clienţii interlopilor traficanţi de droguri se numără lăutari cunoscuţi, dar şi personaje din showbiz.

Adrian Toporaru (foto centru-sus împreună cu concubina sa) era ajutat în distribuţia drogurilor de cei doi fii ai săi, Constantin Stoican (32 de ani), zis şi „Mazy Toporaru” (foto centru-jos) şi Adrian Alberto Neagu (38 de ani), zis şi „Ady Toporaru”.

Anchetatorii au descoperit că aceştia îşi depozitau drogurilor într-un imobil din Sectorul 2 al Capitalei.

Percheziţii cu mascaţi în casele clanului interlop Toporaru din Bucureşti

În arest a ajuns, pe lângă cei trei bărbaţi, şi Mariana Dumitraşcu (32 de ani), concubina liderului clanului, Adrian Toporaru.

„La data de 26 ianuarie 2021, în urma unei investigații începute în august 2020, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au efectuat 5 percheziții la locuințele a 4 bărbați, din București, bănuiți de trafic ilicit de droguri de mare risc (cocaină și heroină).

În urma activităților desfășurate în cauză, au fost descoperite și ridicate pentru cercetări 25 de grame cocaină, 2 grame heroină, 4 telefoane mobile și 6.800 de lei.

Cei în cauză au fost prezentați procurorului D.I.I.C.O.T., care a dispus măsura reținerii, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și deținere de droguri de mare risc.

Polițiștii și procurorii continuă cercetările, în vederea documentării întregii activități infracționale. La acțiune au participat jandarmi din cadrul B.S.I.J. București”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati