VIDEO Filmul accidentului de luni, care a blocat circulația tramvaielor 41

0
419
sursa foto: www.digi24.ro

Ciprian Ciucu, consilier general PNL, a publicat pe contul sau de Facebook un clip video cu accidentul de luni dimineață, care a blocat circulația tramvaielor 41 mai mult de o ora.

Amintim că ieri dimineață circulația tramvaielor pe linia 41 a fost blocată, timp de 70 de minute, în intervalul orar 5:55 – 7:05, după ce un tramvai care întră în stație la Piață Presei Libere a lovit un autobuz R 441, scrie Ziare.com.

Filmul accidentului de ieri în care un tramvai al liniei 41 intră într-un autobuz al STB. Sase persoane, aflate în autobuz, au fost rănite. Niciunul dintre răniți nu este în stare gravă și nu a avut nevoie de transport la spital.Filmat din cabina vatmanului.

Publicată de Ciprian Ciucu pe Luni, 4 noiembrie 2019

„Filmul accidentului de ieri în care un tramvai al liniei 41 întră intr-un autobuz al STB. Șase persoane, aflate în autobuz, au fost rănite. Niciunul dintre răniți nu este în stare gravă și nu a avut nevoie de transport la spital.

Filmat din cabina vatmanului”, a scris Ciucu pe rețeaua socială.

Informațiile inițiale indicau că unei persoane i s-a făcut rău în tramvai și, de aceea, s-a blocat traficul.

Linia 41 de tramvai, cu o lungime de 8,5 kilometri (17 kilometri dus-întors), deservește zilnic în jur de 150.000 călători din 5 cartiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.