Video George Simion se simte atacat din toate părțile: „Mamă ce aveți voi acolo? Cotizații? Da, așa funcționează orice partid”

1
195

George Simion reacționează după ce a fost implicat într-un scandal, în acest weekend, la un festival cu mici din București. Conflictul iscat între politician și un tânăr. Acesta spune că nu va face Alianță cu PSD, că nu se va alia cu oameni al căror istoric îl cunoaște. De asemenea liderul AUR mai precizează faptul că a fost agresat în prezența soției care este însărcinată.

Și în privința banilor de care dispune partidul George Simion simte că se fac speculații care sunt departe de adevăr: „Mamă ce aveți voi acolo? Cotizații? Da, așa funcționează orice partid”, spune liderul partidului în live-ul său.

Acesta a reluat argumentele pe care le-a prezentat astăzi într-o primă reacție la evenimentele de la festival.

”În legătura cu filmarea de la ”Festivalul Micul de Aur” în care sunt făcut cu ou și cu oțet de către un domn care a prezentat povestea denaturat, încercând să arate că ar fi fost victima unei agresiuni din partea mea, țin să fac câteva lămuriri. 1. Acel domn a încercat în repetate rânduri să mă provoace (unele dintre aceste încercări fiind vizibile și pe filmare), venind cu telefonul în mână și aruncând fel de fel de acuze la adresa mea.

2. Se poate observa, tot pe filmare, faptul că atitudinea mea a fost una relaxată. Chiar stăteam de vorbă cu o persoană în momentul în care acest individ, care a îmbrăcat ulterior haina de victimă, a venit în dreptul meu să mă întrebe tot felul de prostii și să mă acuze de tot felul de bazaconii.

3. Legat de presupusa agresiune: m-am apropiat prietenește de el, sub nicio formă agresiv, iar în momentul în care l-am atins pe mână a început să zbiere că îl agresez!

Sunt martori care pot confirma spusele mele. În încheiere, mulțumesc tuturor românilor care au fost prezenți la Festivalul ”Micul de Aur” și mă bucur că am petrecut timpul împreună și v-am putut asculta nevoile și problemele”, a explicat situația George Simion, după incidentul de duminică.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.