VIDEO – IMAGINI ȘOCANTE / Fum și panică la bordul unui avion Ryanair care a aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni

Un incident s-a produs marți, în timpul unei curse aeriene operată de Ryanair, pe ruta București-Londra, din cauza unor posibile degajări de fum în interior, potrivit antena3.

  • Aeronava s-a umplut de fum chiar în momentul decolării, imediat ce s-a ridicat de la sol și a survolat o oră Bucureștiul, ca să-și consume din combustibil, înainte de aterizare.

Un incident s-a produs marți, în timpul unei curse aeriene operată de Ryanair, pe ruta București-Londra, din cauza unor posibile degajări de fum în interior. Aeronava s-a umplut de fum chiar în momentul decolării, imediat ce s-a ridicat de la sol și a survolat o oră Bucureștiul, ca să-și consume din combustibil, înainte de aterizare.

Avionul s-a întors pe aeroportul Otopeni la puțin timp după ce a decolat în direcția Londra, după ce în interiorul aeronavei ar fi existat niște degajări de fum.

În imaginile filmate de un pasager de la bordul aeronavei oamenii țipă și sunt îngroziți de fumul dens.

Panica, fum, mastile nu s-au declansat iar sub aceasta stare de stres, au fost peste 70 min.de zbor pentru a consuma o parte din combustibil, aterizare Otopeni.Urmeaza o perioada nedeterminata de asteptare pentru o noua cursa RYANAIR catre Londra.

Publicată de Sabin Stamatescu pe Marţi, 21 ianuarie 2020

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati