VIDEO/ Melodia de Crăciun care a detronat câtecul „All I Want for Christmas is You” interpretat de Mariah Carey

La nu mai puțin de 65 de ani de la lansare, melodia „Christmas Tree” al Brendei Lee ajunge pe locul 1. Cântecul a depășit piesa „All I Want for Christmas Is You” a lui Mariah Carey, fiind prima melodie de sărbători care a ajuns în topul Billboard’s Hot 100 în acest sezon.

„Rockin’ Around the Christmas Tree”, pe care Lee l-a înregistrat în 1958, când avea doar 13 ani, este o melodie sezonieră extrem de populară. Aceasta a făcut parte și din coloana sonoră a filmului din 1990 „Home Alone”.

În ultimii ani, piesa a ajuns pe locul 2 de mai multe ori, în preajma Crăciunului, fiind sub melodia „All I Want for Christmas Is You” interepretată de Carey, scrie New York Times, scrie Gandul.

  • Pentru anul 2023, Brenda Lee s-a gândit să aducă piesa mai mult în atenția publicului. Așa că a făcut un nou videoclip pentru acestă melodie și și-a deschis un cont de TikTok.

Iar aceste lucruri au făcut-o pe temerara de 78 de ani să o surclaseze pe Mariah Carey.„Nu-mi vine să cred că e pe locul 1”

„Nu-mi vine să cred! Nu-mi vine să cred că «Rockin’ Around The Christmas Tree» este pe locul 1, la 65 de ani de la lansare”, a spus artista.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati