VIDEO / Mesajul președintelui Fundației ”Din Suflet, pentru Suflet” la 12 ani de activitate: Continuam campaniile umanitare și vă asigur de tot sprijinul ori de câte ori mi-l veți cere!

0
108
florescu ceas aniversar

Președintelui Fundației ”Din Suflet, pentru Suflet”, Ștefan Florescu, a transmis un mesaj la împlinirea a 12 ani de activitate, anunțând că o să continue campaniile umanitare și a dat asigurări de tot sprijinul ori de câte ori i se va cere.

  • Florescu: S-au împlinit deja 12 ani de când Fundația Din Suflet, pentru Suflet a luat naștere, in ideea de a face fapte bune familiilor defavorizate, vârstnicilor și bolnavilor, dar și de a bucura copiii orfani sau pe cei proveniți din familii dezorganizate, dându-le tuturor o speranță!

”Un lucru este cert, am realizat tot ceea ce ne-am propus…am ajutat necondiționat atunci când ni s-a cerut sprijinul, am fost alături de mii de familii neajutorate, sute de sinistrați din toată țara, copii abandonați și vârstnici singuri, și răspundem in continuare prompt tuturor solicitărilor venite din partea persoanelor nevoiașe!

  • Continuam campaniile umanitare și vă asigur de tot sprijinul ori de câte ori mi-l veți cere!

🎯 P.S. – in perioada campaniei electorale (27 August / 27 Septembrie a.c.) voi înceta campaniile umanitare, pentru a nu fi învinuit pe nedrept de oferire de “pomană electorală”!

Doamne ajută!”, a transmis Ștefan Florescu pe facebook.

✅ S-au împlinit deja 12 ani de când Fundația Din Suflet, pentru Suflet a luat naștere, in ideea de a face fapte bune familiilor defavorizate, vârstnicilor și bolnavilor, dar și de a bucura copiii orfani sau pe cei proveniți din familii dezorganizate, dându-le tuturor o speranță!✅ Un lucru este cert, am realizat tot ceea ce ne-am propus…am ajutat necondiționat atunci când ni s-a cerut sprijinul, am fost alături de mii de familii neajutorate, sute de sinistrați din toată țara, copii abandonați și vârstnici singuri, și răspundem in continuare prompt tuturor solicitărilor venite din partea persoanelor nevoiașe!✅ Continuam campaniile umanitare și vă asigur de tot sprijinul ori de câte ori mi-l veți cere!🎯 P.S. – in perioada campaniei electorale (27 August / 27 Septembrie a.c.) voi înceta campaniile umanitare, pentru a nu fi învinuit pe nedrept de oferire de “pomană electorală”!Doamne ajută!#campanieumanitara #dinsufletpentrusuflet

Publicată de Stefan Florescu pe Vineri, 21 august 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.