VIDEO Primarul din Sinaia ,Vlad Oprea – întâlnire oficială cu Guvernatorul Sinaiului de Sud(Egipt); Se va semna un acord de înfrățire cu Sharm el Sheikh

Guvernatorul Sinaiului de Sud (Egipt) efectuează o vizită oficială până duminică, la Sinaia, unde azi se va semna un acord de infratire între Sinaia si Sharm el Sheikh, scrie ecopolitic.ro

În cadrul vizitei oficiale, Guvernatorul Sinaiului de Sud (Egipt), Khaled Fouda, s-a întâlnit cu primarul stațiunii Sinaia, Vlad Oprea.

Este unul instoric având în vedere strânsa relație istorica între Sinaia si zona Sinaiului.

Sinai este o peninsulă de formă triunghiulară cuprinsă între Marea Mediterană la nord, Marea Roșie la sud, fiind un teritoriu al statului Egipt. Peninsula are o suprafață de aproximativ 60.000 km² și este împărțită în patru guvernorate sau provincii administrative egiptene.

Conform unei descrieri făcută de Guvernatorului Sinaiului de Sud, conform financialintelligence.ro, “Sharm El-Sheikh este “perla” Sinaiului de Sud și al Mării Roșii. Este cel mai frumos oraș din Sinaiul de Sud, este un oraș verde, nu este poluare.Recent s-a deschis în Sharm El-Sheikh un muzeu și o universitate care se numește King Salman University, iar Parcul Național Ras Mohammed oferă unele dintre cele mai bune locuri pentru scufundări în Marea Roșie și în Egipt.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati