Video/Primarul Piedone pe șantier, după ce a verificat lucrările a luat prânzul cu muncitorii și chiar a fredonat câteva melodii

0
264

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a făcut o vizită pe șantierele din zona Cobadin – Făt Frumos – Ileana Cosânzeana, unde se fac anvelopări de blocuri. Vizita a fost plină de replici apropiate de limbajul muncitorilor „nu contează, Jean boxează”, și edilul a fost atât de încântat de rezultate încât a și fredonat câteva melodii pe parcursul inspecției.

„Vremea ține cu noi, așa că tragem tare pe șantiere!
Astăzi m-am cocoțat pe schele, am discutat cu locatarii direct la ferestre, am ținut câteva audiențe la marginea parcului Sebastian, iar în pauza de masă am gustat din pachețelele meșterilor.
În zona Cobadin – Făt Frumos – Ileana Cosânzeana anvelopăm blocuri, asfaltăm străzi, amenajăm parcări, trotuare și pregătim spațiile destinate strict… naturii vii!
Îmi doresc ca în partea aceasta de sector să nu ne găsească Moș Crăciun cu mistria în mână, așa că verific permanent stadiul lucrărilor și pun mare preț pe… sfaturile și părerile cetățenilor!
Momentan… stăm bine!
Muncim cum știm, continuăm să facem imposibilul… posibil!”, scrie primarul pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.