VIDEO / Ștefan Florescu(PMP) va demara o Campanie de Strângere de semnături pentru deschiderea Locurilor de joacă din Sectorul 6!

Ștefan Florescu, liderul PMP sector 6, va demara o Campanie de Strângere de semnături pentru deschiderea locurilor de joacă din Sectorul 6, considerând că ”este strigător la cer să vezi cum copiii se joacă pe lângă locurile special amenajate din bani publici sau pe străzi și in fața blocurilor.”

  • Florescu îl acuză pe edilul Sectorului 6, precizând că, ”și copiii sunt umiliți de mUtU iar locurile de joacă stau cu lacătele pe porți!”.

Florescu ȘtefanDe astăzi, voi demara Campania de Strângere de semnături pentru deschiderea Locurilor de joacă din Sectorul 6! Este strigător la cer să vezi cum copiii se joacă pe lângă locurile special amenajate din bani publici sau pe străzi și in fața blocurilor, iar mUtU, cu o nesimțire și o arogantă ieșită din comun, continuă să țină Locurile de joacă închise, spre nemulțumirea părinților și a copiilor din Sectorul 6!

Sunt convins că acest demers va fi luat in seamă de către primar, iar dacă acesta va continua să fie indiferent la cerintele oamenilor, după strângerea semnăturilor, împreună cu părinții și copiii acestora, vom manifesta public pentru deschiderea imediată a Locurilor de joacă!

mUtUle…îți cunosc trecutul, îți monitorizez prezentul și îți intuiesc viitorul!”, a anunțat Ștefan Florescu într-o postare pe facebook însoțită și de un clip video în care liderul PMP a explicat demersul.

In Sectorul 6, și copiii sunt umiliți de mUtU.Locurile de joacă stau cu lacătele pe porți!✅ De astăzi, voi demara Campania de Strângere de semnături pentru deschiderea Locurilor de joacă din Sectorul 6!✅ Este strigător la cer să vezi cum copiii se joacă pe lângă locurile special amenajate din bani publici sau pe străzi și in fața blocurilor, iar mUtU, cu o nesimțire și o arogantă ieșită din comun, continuă să țină Locurile de joacă închise, spre nemulțumirea părinților și a copiilor din Sectorul 6!✅ Sunt convins că acest demers va fi luat in seamă de către primar, iar dacă acesta va continua să fie indiferent la cerintele oamenilor, după strângerea semnăturilor, împreună cu părinții și copiii acestora, vom manifesta public pentru deschiderea imediată a Locurilor de joacă!✅ mUtUle…îți cunosc trecutul, îți monitorizez prezentul și îți intuiesc viitorul!#hotiilapuscarie #primariasectorului6bucuresti

Publicată de Stefan Florescu pe Duminică, 21 iunie 2020

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati