VIDEO Un Centru Comercial din București a aprins luminițele de sărbătoare alături de interpreții hitului Jerusalema

Centrul Comercial Sun Plaza a dat aseară startul oficial al sezonului sărbătorilor de iarnă printr-un moment surpriză care marchează aprinderea instalațiilor de Crăciun.

Dacă în anii trecuți această ocazie era un motiv de sărbătoare ce atrăgea numere record de participanți, de această dată reprezentanții Sun Plaza au ales, din motive de siguranță specifice pandemiei și din dorința de a-și proteja vizitatorii, să marcheze momentul începutului sezonului de iarnă într-un mod cu totul diferit.

Astfel, fără a fi anunțați în prealabil, au fost prezenți virtual în Sun Plaza cei mai cunoscuți artiști ai momentului: Master KG și Nomcebo, creatorii Jerusalema, una dintre cele mai ascultate melodii la nivel mondial, cu peste 200 milioane de vizualizări pe Youtube.

La ora 19.00 Master KJ și Nomcebo au salutat oamenii care se aflau în Sun Plaza și în proximitatea Centrului Comercial de pe niște ecrane special amplasate, dând tonul numărătorii inverse pentru aprinderea luminilor de sărbătoare.

După momentul special, care a transformat centrul comercial îmbrăcându-l în lumini de sărbătoare, cei doi au interpretat melodia Jerusalema, iar câțiva dansatori au dansat pe ritmurile acesteia într-un flashmob de câteva minute, respectându-se regulile de distanțare socială și măsurile de siguranță.

Momentul i-a surprins atât pe cei aflați la cumpărături în centrul comercial, cât și pe cei care se aflau întâmplător pe esplanada Sud, fiind primit cu entuziasm și de cei de acasă, care au văzut surpriza online, pe canalele de social media Sun Plaza.

Sun Plaza are o tradiție în a-și surprinde publicul cu ocazia startului sărbătorilor de iarnă și a aprinderii luminițelor, organizând spectacole și diverse momente inedite. În 2010 Centrul Comercial Sun Plaza a stabilit recordul mondial pentru cea mai mare instalație interioară de lumini de Crăciun din lume cu una compusă din 500.000 de becuri.

Și anul acesta decorul de sărbători este unul gândit cu atenție, cu elemente noi și atrăgătoare, specifice sezonului.

Jerusalema, senzația muzicală care a cucerit Globul

„Jerusalema” este piesa DJ-ului și producătorului sud-african Master KG, realizată împreună cu vocalista de aceeași origine, Nomcebo Zikode. Piesa optimistă lansată pe 29 noiembrie 2019 este o combinație a stilurilor house și gospel ce a cucerit publicul de pretutindeni, ajungând pe primul loc în Belgia, Țările de Jos, România și Elveția și în topul 10 al multor alte țări europene. Mai mult, Jerusalema este un fenomen global, piesa devenind virală la mijlocul anului 2020, când #JerusalemaChallenge a cucerit și rețelele de socializare. Pe ritmurile Jerusalema au fost organizate flashmob-uri în întreaga lume, fiind piesa care a mișcat oameni de pe toate continentele.

Sărbătorile de iarnă sunt despre a fi împreună, însă momentul oferit de Sun Plaza cu ocazia aprinderii luminilor de sărbătoare îndeamnă la a fi împreună în siguranță, aproape de cei dragi.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati