Violeta Alexandru vrea desființarea Inspecției Muncii și reînființarea cu o altă organigramă

1
101
violeta alexandru pnl
Sursa foto: Facebook / Violeta Alexandru

Inspecția Muncii trebuie desfiinţată şi reînfiinţată cu o altă organigramă şi cu organizarea de concursuri pentru posturile cheie, este de părere ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

„Evaluarea mea – pe care tocmai am terminat-o – cu privire la Inspecţia Muncii îmi arată că această instituţie nu poate fi reformată prin decizii punctuale. Trebuie desfiinţată şi reînfiinţată cu o altă organigramă şi cu organizarea de concursuri pentru posturile cheie. Am încercat o serie de schimbări. Nu merge. Păcat de cei care muncesc în această instituţie”, a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.

Te poate interesa și: Comisia Europeană aprobă compensarea pierderilor suferite de către TAROM cauza crizei COVID

Ea precizează, însă, că legea de funcţionare a Inspecţiei Muncii trebuie schimbată în Parlament atunci când se va putea, potrivit G4Media.

Ministrul Muncii a acuzat, în context, indiferenţa angajaţilor din Inspecţia Muncii faţă de solicitarea autorităţilor de a intensifica controalele în ceea ce priveşte respectarea regulilor în contextul pandemiei.

„Mă uitam la cât sunt de indiferenţi după ultima solicitare a Prim-Ministrului de a intensifica acţiunile de control pe Covid. Sunt, în schimb, experţi în prezentare de statistici. Mi-am format ochiul în a depista tacticile administraţiei, una dintre ele fiind aceea de a te „împacheta” prin prezentarea de statistici, situaţii. Pentru cine se lasă împachetat. Nu sunt interesată să leg prietenii în administraţie. Nu susţin pe nimeni dacă nu face treabă; mă interesează să creez cadrul corect pentru cei care vor să facă ceva, să iasă din starea de confort şi să muncească cu rezultate vizibile. E cam târziu pentru România să rateze şi acest an fără să se facă treabă”, arată Violeta Alexandru.

1 COMENTARIU

  1. Tanti Violeta a trecut un an de zile de cand iti tot spun . Ti-am zis ca daca nu dai cu ei de pamant vei fi sabotata uite ca am dreptate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.