Vlad Popescu Piedone: ”Vreau să continui munca începută de tatăl meu. Împreună, avem șansa să continuăm dezvoltarea Sectorului 5!”

Candidatul PUSL la Primăria Sectorului 5, Vlad Popescu Piedone, anunță că va continua să facă lucruri bune pentru comunitate, va veni cu soluții pentru problemele cetățenilor, nu va ataca și nici nu va răspunde ”atacurilor josnice și lipsite de adevăr.”
  • ”Bună ziua, dragi locuitori ai Sectorului 5, dragi contracandidați și iubiți oameni din presă! Vreau să fac un anunț public! Sectorul 5 are nevoie în continuare de dezvoltare și liniște, nu circ între contracandidați, care este mai bun, care este mai puternic, care promite mai multe!

Eu, Vlad Popescu Piedone, vreau să continui munca începută de tatăl meu în urmă cu 4 ani. Vreau să continui dezvoltarea sectorului, să trăim într-un sector mai curat, mai modern și mai sigur.

Voi elabora noi proiecte pentru bunăstarea, confortul și liniștea locuitorilor Sectorului 5!

Nu vreau să răspund atacurilor răutăcioase și virulente, care consider că nu aduc nimic bun imaginii mele. Scopul meu este să fiu alături de dumneavoastră, locuitorii Sectorului 5, nu să răspund atacurilor denigratoare ale contracandidaților mei.

Sunt un om care știe doar să construiască, nu să dărâme! Sunt un om cu credință în Dumnezeu!

Educația și credința nu îmi permit să mă folosesc de lucruri care vin din viața privată a contracandidaților și de imaginea familiilor dumnealor. Lupta mea este cu problemele cetățenilor, nu cu analiza vieții personale a contracandidaților mei.

  • Eu voi continua să fac lucruri bune pentru comunitate, voi veni cu soluții pentru problemele dumneavoastră, nu voi ataca și nici nu voi răspunde atacurilor josnice și lipsite de adevăr ale celorlalți participanți la această cursă electorală. Fapte, nu vorbe!!

Oameni buni, am intrat în această cursă datorită dumneavoastră, a locuitorilor Sectorului 5, a celor mulți, care ați fost lângă mine, care m-ați îmbrățișat, care ați plâns alături de mine, care m-ați încurajat, care v-ați rugat atunci când tatăl meu, Cristian Popescu Piedone, a trecut printr-un moment de cumpănă în viață, NEVINOVAT! Pentru acest lucru, vă mulțumesc din suflet și promit că nu am să vă dezamăgesc niciodată!

Campania mea din Sectorul 5 se va desfășura cu respect pentru dumneavoastră, cetățenii acestui sector! Voi merge zilnic pe străzile Sectorului 5, mă voi întâlni cu dumneavoastră și vom discuta, ne vom sfătui și împreună vom face tot ce este posibil pentru a fi mândri că locuim în Sectorul 5!

Sunt tânăr, am 34 de ani, sunt căsătorit și am doi copii! Familia mea mă motivează și îmi dă putere de muncă! Sunt ambițios, tipicar și îmi plac lucrurile bine făcute!

  • Le doresc tuturor candidaților pentru funcția de primar al Sectorului 5 succes și să nu uite că după data de 9 iunie, indiferent de rezultate, tot oameni ne numim! Vă aștept la vot în 9 iunie, în număr cât mai mare!

Împreună, avem șansa să continuăm dezvoltarea Sectorului 5! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, este mesajul lui Vlad Popescu Piedone.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati