Vloggerul Selly a făcut instrucție alături de militarii de elită ai Scorpionilor Roșii – FOTO

Ministerul Apărării Naționale a anunțat, pe o rețea socială, că Selly s-a alăturat Armatei Române. Pe pagina de Facebook au fost postate și primele imagini din timpul instrucției acestuia.

Ministerul Apărării Naționale a anunțat că Selly s-a alăturat Armatei Române. Nu singur, ci împreună cu prietenul său Bogdan Drăcea, comedian și vlogger.

Foto: Facebook / Ministerul Apararii Nationale, Romania – www.mapn.ro

Pe pagina de Facebook a MApN au fost postate și primele imagini din timpul instrucției lui Selly cu militarii de elită ai Scorpionilor Roșii.

„Avem colegi noi!

Dacă până și Selly a decis să se alăture Armatei României, voi ce mai așteptați? Pentru că e teamplayer, și-a adus și un prieten. Revenim cu detalii despre primele lor momente de instrucție alături de militarii de elită ai Scorpionilor Roșii! Până atunci, accesați👉www.recrutaremapn.ro”, este mesajul transmis de Ministerul Apărării.

Foto: Facebook / Ministerul Apararii Nationale, Romania – www.mapn.ro

Stagiu militar voluntar pentru românii între 18 şi 35 de ani

Ministrul Apărării a anunţat un proiect de stagiu militar voluntar pentru tinerii români cu vârste între 18 şi 35 de ani. Ministrul Vasile Dîncu a anunţat că tinerii vor primi o soldă şi există deja interes din partea multor persoane care vor să aibă o pregătire militară minimă.

Româniii vor putea face un stagiu militar voluntar. Este un nou proiect pentru cei cu vârsta între 18 și 35 de ani, care îşi doresc să aibă o pregătire militară, a anunţat ministrul Apărării.

Stagiul va dura maximum 4 luni, în funcţie de specialitate, iar voluntarii vor primi şi o soldă.

Totodată, Vasile Dîncu a spus că au fost eliminate o serie de restricţii pentru rezervişti.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati