Vreme severă în Capitală. Primăria Sectorului 4 închide parcurile Lumea Copiilor și Orășelul Copiilor

Primăria Sectorului 4 închide parcurile Lumea Copiilor și Orășelul Copiilor, începând de astăzi, de la ora 17:00 și până mâine dimineață, la ora 06:00, ca urmare a avertizării de vreme severă, emisă de meteorologi pentru Capitală, anunță administrația locală.

Începând de astăzi, de la ora 17:00 și până mâine dimineață la ora 06:00, Primaria Sectorului 4 închide cele două parcuri pe care le administrează, Lumea Copiilor respectiv Orășelul Copiilor, pentru a evita eventualele accidentări ale persoanelor care se plimbă și se relaxează în cele două parcuri, cauzate de vremea severă, așteptată în acest interval în Capitală, potrivit unui comunicat de presă.

Astăzi, meteorologii au emis un cod portocaliu de vremea rea, cu vijelii și rafale de vânt ce pot atinge 100 de km/oră, cu averse și grindină de mari dimeniuni, valabil până mâine dimineață, la ora 06:00, interval în care sunt de evitat deplasările care nu sunt imperios necesare.

În cazul în care locuitorii din Sectorul 4 întâmpină totuși dificultați cauzate de vremea rea, aceștia sunt rugați să sune la numărul de urgență 021.9441.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati