Weekend de foc pentru Poliția Locală Sector 2. A dat amenzi de peste 45.000 lei / Un copil în vârstă de 4 ani a cazut de la etajul 2

Poliția Locală Sector 2 a dat, în ultimele trei zile, peste 120 de sancțiuni contravenționale și amenzi, în valoare totală de 45.300 lei.

”Deși suntem în perioada de vacanță, Sectorul 2 rămâne în continuare aglomerat în weekend-uri, mai ales în zonele de agrement și parcuri, dar nu numai.”, arată instituția într-un comunicat de presă.

Astfel, muzica tare, grupurile mari de tineri gălăgioși și consumul de alcool pe domeniul public au fost o parte dintre faptele sesizate prin dispecerat, precizează sursa citată. Polițiștii locali au fost sesizați să intervină în diferite zone ale sectorului, în aproape toate cartierele, fiind aplicate 63 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 20.000 lei.

De asemenea, ”comerțul stradal ilegal și depozitarea de deșeuri pe domeniul public sunt alte fapte sesizate pe parcursul ultimelor trei zile, sancționate cu 63 de amenzi, în valoare totală de 25.300 lei.”

Un copil în vârstă de 4 ani a cazut de la etajul 2

În același timp, polițiștii locali au intervenit în zona Șos. Mihai Bravu, unde au sesizat o persoană, întinsă pe spațiul verde, care avea vizibile probleme de sănătate. Persoana identificată ca fiind fără adăpost acuza dureri puternice de cap. În acest caz, a fost solicitat un echipaj SMURD, care a transportat persoana de urgență la Spitalul Floreasca, mai spune sursa citată.

O altă intervenție a polițiștilor locali a fost la imobilul unde un copil în vârstă de 4 ani a cazut de la etajul 2 al clădirii în care locuia.

Acesta prezenta multiple fracturi și lovituri la cap, fiind transportat de urgență la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati