Weekend plin pentru polițiștii din Capitală: Au dat amenzi de peste 600.000 de lei

0
57
politia
sursa foto: Facebook - Direcția Generală de Poliție a Municipiului București

Mai mult de 3.300 de magazine, complexe comerciale şi terase şi peste 3.100 de mijloace de transport au fost verificate de poliţişti, în weekend, în Capitală.

Au fost date amenzi de peste 600.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19.

”În intervalul 30 octombrie – 1 noiembrie a.c., Direcţia Generală de Poliţie a Municipului Bucureşti, împreună cu Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti şi Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti, au acţionat în vederea verificării modului în care sunt respectate prevederile legale privind prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
Astfel, au fost verificate aproximativ 3.310 de obiective reprezentând: pieţe agroalimentare, târguri, complexuri comerciale, mari magazine, dar şi magazine de cartier, terase. De asemenea, au fost efectuate controale în 3.160 de mijloace de transport în comun de suprafaţă, dar şi de subteran”, anunţă luni Poliţia Capitalei.

În cadrul acţiunii, au fost legitimate peste 11.600 de persoane.

În urma verificărilor privind modul în care sunt respectate prevederile Legii nr. 55 din 2020, au fost constatate şi aplicate peste 2.200 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 599.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.