Wizz Air aduce o nouă aeronavă în București și inaugurează două zboruri

Wizz Air aduce o nouă aeronavă bazei sale din București și anunță noi zboruri către destinații din Grecia și Italia, la prețuri reduse.

Noua aeronavă Airbus A321neo se va alătura flotei în iulie 2022, crescând numărul aeronavelor din București la 12.

Pentru a marca acest eveniment important, compania aeriană a anunțat și introducerea a două noi rute din București către Preveza-Aktion, Grecia, și Rimini, Italia.

„Suntem bucuroşi să anunţăm două rute noi din România, precum şi a douăsprezecea aeronavă de la baza din Bucureşti. Aceasta marchează o etapă importantă pentru reţeaua din România, pe măsură ce continuăm expansiunea şi ne adaptăm la contextul revenirii la capacitatea pre-pandemie. Aceste anunţuri reconfirmă strategia noastră de creştere şi angajamentul de a oferi tarife reduse şi călătorii sigure către destinaţia dorită”, a declarat Evelin Horvath, Acting Network Officer, într-o conferință de presă.

Astfel, Wizz Air ajunge acum la 56 de rute cu tarif redus de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă. Biletele sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil începând cu 99 RON.

  • Românii pot călători acum din București la Preveza-Aktion, Grecia, în zilele de miercuri și sâmbătă, începând cu 6 iulie 2022. Situat la gura Golfului Ambracian, orașul Preveza este o destinație perfectă pentru vacanțele de familie petrecute într-o zonă însorită, cu o bogată istorie antică.
  • În plus, o a doua rută va decola din București către Rimini, Italia, în fiecare joi și duminică, începând cu 29 septembrie. Rimini este o destinație populară pentru vacanțe în Europa, cu o istorie la fel de captivantă și plaje pline de viață cu deschidere la Marea Adriatică.

De asemenea, Wizz Air promite că va crește frecvența zborurilor pe nouă rute pentru a ajunge la nivelul 2019, potrivit lui Evelin Horvath.

”Introducem noi destinații în program și vrem să ajungem la nivelul călătoriilor de dinainte de pandemie. Încercăm, de asemenea, să recuperăm și pierderea suferită din cauza conflictului din Ucraina. În martie, am avut o scădere de 7% a operațiunilor, deoarece avem baze de zbor în Kiev și Liov, unde sunt patru aeronave blocate. Din cei 200 de angajați Wizz Air localizați în Ucraina, jumătate au dorit să plece și am pus la dispoziție toate resursele necesare”, a completat sursa citată.

Prezent la conferinţă, Valentin Iordache, director Operațiuni Aeriene Aeroporturi București, a arătat că Wizz Air are o treime dintre pasagerii pe de aeroportul Henri Coandă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati