Ziua Copilului la Biblioteca Metropolitană Bucureşti. Activități inovative pentru cei mici

Biblioteca Metropolitană Bucureşti (BMB), prin Direcţia Cultură, Învăţământ, Turism a Primăriei Municipiului Bucureşti pregăteşte, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, nenumărate activităţi (re)creative, educative şi distractive atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari la Sediul Central „Mihail Sadoveanu”.

Începând cu ora 13:00 dăm startul concursului de muzică, poezie şi pictură „Dulcea mea copilărie”, organizat de Mişcarea Integritatea României (MIR), Asociaţia de dezvoltare pentru România, Partidul Corectei Guvernări (PCG) şi Asociaţia Tighina.

De la ora 15:00 vă aşteptăm cu diverse ateliere inovative, provocări literare, jocuri şi ghicitori care vor spori interesul copiilor.

Ora 16:00 este dedicată Teatrului de Păpuşi „Licurici”; se anunţă mult umor şi veselie în farmecul poveştilor de odinioară.

Pentru că tot mai multe persoane manifestă interes pentru galeriile de artă, de la ora 17:30 vă invităm la vernisajul unei expoziţii colective de pictură, intitulată „Relaţia profesor-elev”.

Ziua de 1 iunie reprezintă un prilej de sărbătoare, motiv pentru care ne-am propus să readucem la viaţă muzica şi cântecele copilăriei cu sprijinul artiştilor participanţi în proiectul „Opera la bibliotecă”, care au pregătit pentru ora 18:00 un moment artistic excepţional.

Ziua Internaţională a Copilului este sărbătoarea în care învăţăm să ne bucurăm de fiecare zi şi clipă a vieţii şi nu este niciodată prea târziu pentru a avea o copilărie fericită.
La mulţi ani tuturor celor care mai au un SUFLET DE COPIL!

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati