Ziua Națională a României, celebrată printr-un Concert Extraordinar la Opera Națională București

0
236

Ziua Națională a României va fi celebrată printr-un Concert Extraordinar la Opera Națională București.

Vineri, 1 decembrie, de la ora 18:30, Opera Națională București propune Concertul Extraordinar de Ziua României, o punte între generații, eveniment în cadrul căruia soliști ai Operei vor interpreta arii, lied-uri și duete din creația românească alături de tinerii membri ai Studioului Experimental în Artele Spectacolului Muzical ”Ludovic Spiess”, acompaniați la pian de către Luminița Berariu și Bogdana Grecova.

Publicul este invitat să se alăture acestei sărbători a muzicii românești, intrarea fiind liberă în limita locurilor disponibile, la o gală formată din două părți, cu pauză, unde peste 37 de artiști vor celebra creația românească.

În program se regăsesc lucrări cunoscute precum „Somnoroase păsărele” și „Ce te legeni, codrule” de N. Bretan, „De ce nu-mi vii” de G. Dima, „Când treci, bade, pe la noi” de A. Stoia, „Cântecul fluierașului” de G. Stephănescu, „Doina Stăncuței” de T. Brediceanu, „Balada” de C. Porumbescu și multe altele. Regia este semnată de Alexandru Nagy, regizor al Operei Naționale București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.