200 de locuri noi de parcare, trasate în această săptămână în zona Dorobanţi

0
359
Foto: Facebook / Stelian Bujduveanu

Viceprimarul Stelian Bujduveanu a anunţat, miercuri, că în această săptămână vor fi trasate aproximativ 200 de locuri noi de parcare pe străzile din zona Dorobanţi.

„Săptămâna aceasta, echipele Companiei Municipale Parking Bucureşti marchează noi parcări publice în Sectorul 1 al Capitalei.

  • Până la sfârşitul săptămânii, se vor trasa aproximativ 200 de locuri noi de parcare pe străzile din zona Dorobanţi, respectiv: Str. Hatmanul Arbore, Str. Constantin Coandă, Str. Brazilia, Str. Lisabona şi Str. Washington. Eliberăm astfel trotuarele şi le redăm pietonilor”, a scris Bujduveanu, pe Facebook.
Foto: Facebook / Stelian Bujduveanu

În urmă cu o lună, viceprimarul anunţa amenajarea a 500 de noi locuri de parcare în nordul Capitale – în zona Piaţa Presei Libere şi Bd. Expoziţiei.

„Amenajarea noilor parcări publice face parte din programul de sistematizare a circulaţiei din interiorul inelului principal de circulaţie a Municipiului Bucureşti, ale cărui obiective sunt următoarele: crearea de străzi cu sens unic; crearea de benzi unice pentru transportul public; crearea de sensuri giratorii; crearea de noi locuri de parcare. Faţă de anul trecut, numărul locurilor de parcare a crescut cu aproape 30.000„, informa acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.