230 de vise împlinite pentru bunicii din Căminul de Bătrâni Berceni

Nu mai puţin de 230 de bunici, între 64 si 88 de ani, care trăiesc la Centrul Rezidenţial pentru Îngrijre si Asistenţă Persoane Dependente Berceni, au avut parte miercuri, de o zi specială. S-au îmbrăcat în haine de sărbătoare si au retrăit atmosfera sărbătorilor de odinioară.

În acorduri de colide, acestia au împodobit brazii si au primit pungi întregi cu cadouri. Şi-au dorit prăjituri, cărţi de citit, o păpusă sau flori.

„Lucrez zilnic cu seniorii bucuresteni si am realizat cât de important este să oferi dragostea si atenţia unei persoane vârstnice, care este în suferinţă. Mă bucur că am reusit cu toţii să le dăruim acestor oameni o zi specială, de neuitat, iar lacrimile lor de bucurie au reprezentat pentru mine cel mai frumos dar de Sărbători!”, a declarat Alexandra Dobre.

Ea a fost ajutată angajaţi ai CSMB si voluntari de la Forumul Elevilor Bucuresteni F.E.B.

„Împreună am reusit să aducem zâmbetul pe buzele unor persoane vârstnice care nu au parte de atenţia pe care o merită!”, ne-a spus emoţionată Elena Mincu, elevă în clasa a X-a a Liceului Teoretic „Jean Monet” si presedintele Comisiei de Sănătate si Sprijin Social din cadrul F.E.B.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati