3.000 euro reducere pentru cei care aplică la programul WU Executive MBA Bucharest

WU Executive Academy, parte a Universității de Economie și Afaceri din Viena, cea mai mare universitate de business din Europa, deschide sesiunea de înscrieri la programul de Executive MBA desfășurat în București. Managerii și antreprenorii beneficiază de un discount early – bird în valoare de 3.000 de euro din costul școlarizării, prin depunerea aplicațiilor până la data de 31 martie. Noua sesiune de cursuri va avea startul în luna noiembrie 2021.

  • Programul de Executive MBA organizat de WU în București deschide sesiunea de înscrieri cu un discount early – bird în valoare de 3.000 de euro

„Ca în fiecare an, începem sesiunea de înscrieri la programul nostru de Executive MBA cu acordarea reducerilor de tip early-bird. Ne dorim să încurajăm cât mai mulți manageri talentați să beneficieze de această oportunitata unică de  dezvoltare profesională, care îi va pregăti pentru a deveni lideri de succes în mediul de business al zilei de mâine. În ciuda perturbărilor cauzate de criza pandemiei, WU Executive Academy garantează viitorilor studenți aceeași experiență educațională de top, printr-o curriculă adaptată la contextul actual și un sistem de învățare hibrid, care îmbină cursurile dinamice desfășurate la clasă cu lecțiile online”, a declarat Prof. Phillip C. Nell, Director Academic, Executive MBA Bucharest.

Programul de Executive MBA organizat de WU Executive Academy în București se află în top 3 cele mai bune programe de educație executivă din România și este singurul care beneficiază de tripa – acreditare internațională – EQUIS, AMBA și AACSB. Programul este recunoscut și apreciat pentru criterii precum calitatea profesorilor, aplicabilitatea cursurilor, oportunitățile de networking oferite, dar și pentru cele două rezidențiate internaționale, desfășurate în Austria și SUA.

Programul se desfășoară în regim part – time pe parcursul a 16 luni. Acesta cuprinde 14 module care acoperă noțiuni de management general și leadership global și se încheie cu un proiect final – “Capstone Project”, care constă în realizarea unui plan de afaceri pentru un proiect antreprenorial. Cursanţii vor lucra cu 14 profesori, jumătate dintre aceștia fiind de la Universitatea WU din Viena, iar jumătate de la universități prestigioase din lume precum IE – Spania, IESE – Spania, Frankfurt School of Finance & Management – Germania și Carlson School of Management – USA.

Prezent pe piața românească de 15 ani, WU Executive MBA Bucharest numără peste 400 de alumni. Dintre aceștia, aproximativ 70% au înregistrat progrese solide în carieră. Anul trecut, programul s-a bucurat de un număr record de înscrieri, mai exact 33 de manageri și antreprenori români și străini, reprezentând cel mai bun rezultat din istoria sa. Media de vârstă a studenților a fost de 37 de ani, iar industriile predominante au fost IT şi telecomunicaţii, energie, transporturi și construcții/inginerie.

WU Executive Academy este o instituție recunoscută la nivel internațional pentru calitatea programelor sale de educație executivă. Programul similar Global Executive MBA s-a clasat anul trecut pe locul 32 în prestigiosul top Financial Times al celor mai bune programe de Executive MBA din lume, fiind cel mai bună poziție ocupată până în prezent. Acesta a obținut scoruri de top la multiple categorii, printre care progresul în carieră, experiența de lucru a studenților și experiența internațională de studiu. Creșterile salariale înregistrate de un absolvent EMBA ajung la peste 60%.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati