Afacere cu certificat verde pe OLX. Cumpărături pentru persoanele nevaccinate

Românii sunt inventivi și reușesc să facă bani… din orice. ​La doar câteva zile de la intrarea în vigoare a obligativității certificatului verde în magazine și mall-uri, pe internet au început să apară anunțuri ale unor oameni care se oferă, contra-cost, să le facă cumpărături celor nevaccinați anti-COVID care nu au acces în magazine.

De câteva zile, pe OLX au apărut anunțuri interesante. N-ai certificat verde și te-ar ajuta dacă o persoană s-ar duce la shopping în locul tău? Ce spui și de plata facturilor? Până și materiale de construcții îți pot fi aduse acasă. Nu, nu vorbim de vreo firmă de livrări, ci de oameni care au certificat verde și care, contra-cost, se oferă să-ți aducă acasă ce vrei și de unde vrei.

Iată câteva exemple:

  • „Pot face cumpărături în weekend, în aria sectorului 3, pentru persoanele fără certificat verde. ( Park Lake, Ikea, Pepco, Jumbo, etc.) în funcție de cumpărături, prețul pornește de la 50 lei.
  • „Mă deplasez oriunde, iar prețul se calculează la sfârșitul comenzii, luând în considerare greutatea , nr de km și traficul. ROG SERIOZITATE”

„Ieri nu aveam ce să fac la muncă și am făcut în glumă anunțul, dar m-au sunat trei persoane, sincer să fiu. Azi am fost în tură de zi la muncă și nu am avut cum să mă duc, cred că m-aș fi dus. Mă duceam doar să văd cum e”, a declarat un bărbat vaccinat anti-Covid, pentru Hotnews.ro.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati