Aurelian Bădulescu îl somează pe Nicușor Dan să prezinte dispoziția prin care dă acces ISC la orice autorizație PMB: Minte, din nou!

Aurelian Bădulescu a reacționat la decizia lui Nicușor Dan de a permite Inspectoratului de Stat în Construcții să aibă acces la orice autorizație sau documentație emisă de Primăria Municipiului București, pe care o cataloghează drept ”mincinoasă” și ”inexactă”.

”Pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Municipiului București a apărut un mesaj în care se spune că primarul general, Nicușor Dan, a dispus ca Inspectoratul de Stat în Construcții să aibă acces la orice autorizație sau documentație emisă de Primăria Municipiului București sau de Consiliul General al Municipiului București, în ceea ce privește construcțiile din Capitală”, a scris Bădulescu pe pagina de Facebook.

În această postare, există mai multe minciuni și inexactități, specifice actualului primar, spune aceasta.

”În primul rând, Consiliul General al Municipiului București nu emite autorizații de construcție. În al doilea rând, nu există o dispoziție a primarului în acest sens”, a explicat Bădulescu.

În același timp, Bădulescu atrage atenția că o altă problemă majoră este că Nicușor Dan folosește instituția primăriei pentru răfuieli personale.

”Conflictul dintre reputatul arhitect Ștefan Dumitrașcu și Nicușor Dan este de notorietate, iar actualul primar consideră necesar să amestece instituția în răfuielile lui. Sper ca, pe viitor, să nu-și certe și soția pe pagina de Facebook a Primăriei Capitalei”, a mai spus acesta.

În aceste condiții, Grupul Consilierilor Generali PSD îl somează pe Nicușor Dan ca, până marți, să prezinte dispoziția de care se vorbește în această postare.

În caz contrar, ”în semn de protest, vom organiza zilnic conferințe de presă în care vom cere ca primarul general să prezinte cetățenilor această dispoziție”, a avertizat Bădulescu.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati