Autobuzele liniei STB 667 vor circula și ele pe linia de tramvai

0
79

STB extinde proiectul pilot privind fluidizarea traficului rutier general și a transportului public, prin utilizarea, începând de sâmbătă, a căii de rulare a tramvaielor liniei 21 de către autobuzele liniei 667.

Astfel, pe sensul spre terminalul „Spitalul Fundeni”, autobuzele vor circula pe calea de rulare a tramvaielor de pe Calea Moșilor, pe tronsonul cuprins între Str. Olari (respectiv Str. Corbeni) și rondul Bucur Obor, cu ieșire pe spațiul carosabil în banda de lângă rond, precum și pe calea de rulare a tramvaielor de pe Șos. Colentina, pe tronsonul cuprins între rondul Bucur Obor și Str. Teiul Doamnei.

Pe sensul spre terminalul „Piața Rosetti”, autobuzele vor circula pe calea de rulare a tramvaielor pe tronsonul cuprins între stația „Doamna Ghica” și intersecția Calea Moșilor/ Str. Corbeni, cu excepția rondului Bucur Obor, unde acestea vor circula pe banda de lângă rond.

Pe acest traseu, autobuzele liniei 667 vor efectua opriri pe ambele sensuri la peroanele de tramvai din stațiile „Mihai Eminescu”, „Bucur Obor”, „Ziduri Moși” și „Teiul Doamnei”.

De la aceeași dată, stația de autobuz „Făinari” aferentă liniei 667, de pe ambele sensuri, va fi suspendată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.