Avocatul familiei Raisei, fetița ucisă pe trecerea de pietoni, despre stadiul anchetei: Sunt multe elemente care trebuie clarificate

Adrian Cuculis, avocatul familiei Raisei, fetița ucisă pe trecerea de pietoni, a vorbit despre stadiul anchetei și spune că mai mulți polițiști vor fi audiați, în aces dosar. „Sunt multe elemente care ar trebui clarificate”, a punctat el.

„Ancheta se desfășoară pe repede înainte, pentru că s-au făcut mai multe audieri. Eu am participat aseară la prima audiere – a fost audiată acea doamnă care lucra la magazinul din colț și de fapt informațiile că a fost mutată cu bocancul s-au transformat din informații de presă în probe în dosar”, a spus Adrian Cuculis, la Antena 3.

El a adus în discuție și varianta conform căreia, polițistul a împins-o cu piciorul pe fetiță pentru a vedea dacă a murit.

Godină, despre accidentul provocat de polițistul din București: De pe margine e ușor să comentezi, să faci dreptate și să judeci

„Martorul spunea că fetița era inconștientă și nu mișca și a observat cu polițistul a mers fetiță pe care a mișcat-o cu bocancul și a întors-o pe o parte. Apoi au venit doi bărbați care l-au întrebat pe polițist de ce mișcă victima și i-au spus să sune la Salvare”, a adăugat apărătorul familiei fetiței care și-a pierdut viața.

El punctează că sunt multe elemente care trebuie să fie clarificate de ancheta penală.

„Apare în declarația martorei un Duster alb în care a fost urcat polițistul cu alți polițiști, care și ei la rândul lor vor trebui audiați. După ce s-au inflamat spiritele acel Duster a plecat. Deci, sunt multe elemente care ar trebui clarificate”, conchide avocatul.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati