Bătaie într-un cinematograf din Sectorul 6 al Capitalei, pe motiv că nu a fost respectat rândul pentru intrarea în sală

0
577
Pixabay

Patru tineri s-au luat la bătaie într-un cinematograf din Sectorul 6, pe motiv că nu a fost respectat rândul pentru intrarea în sala de cinema. Poliţia face cercetări în acest caz, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Oamenii legii au fost sesizaţi, vineri, că în interiorul unui cinematograf din Sectorul 6 al Capitalei are loc un conflict între mai multe persoane, potrivit news.ro.

Potrivit autorităților, două femei au început să se bată. Alți patru bărbați, din două grupuri diferite, au intervenit pentru a aplana conflictul, însă au început și ei să se lovească.

  • „Din primele cercetări, s-a stabilit că, în urma unui conflict spontan, bazat pe faptul că nu este respectat rândul pentru intrarea în sală, mai multe persoane s-au luat la bătaie”, informează Poliția Capitalei. Nicio persoană nu a necesitat intervenţia unui echipaj medical, mai indică sursa citată.

Cercetările sunt continuate de către Secția 22 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.