BLACK FRIDAY 2022 este în data de 11 noiembrie

eMAG, cel mai mare retailer online local, a anunțat oficial când este Black Friday 2022 în România, cel mai așteptat eveniment de shopping, cu reduceri de prețuri și oferte speciale care se întind pe parcursul mai multor zile.

Astfel, Black Friday 2022 în România are loc vineri, 11 noiembrie.

Potrivit unui comunicat eMag, anul trecut, clienții acestui retailer au comandat de Black Friday peste 2,2 milioane de produse din toate categoriile, atât din ofertele eMAG, cât și ale celor 8.300 de selleri din Marketplace, în creștere cu aproape 27% comparativ cu anul precedent. Valoarea comenzilor a urcat cu 24 milioane lei față de anul 2020, pană la 609 milioane de lei.

Conform sursei citate, comenzile de pe dispozitive mobile au fost la cel mai înalt nivel, cu peste 80% din total. Numărul de produse comandate în aplicația eMAG a crescut cu 46% comparativ cu anul anterior, cea mai mare creștere din ultimii 5 ani.

De asemenea, 56,7% dintre comenzile de Black Friday în România la eMag au fost plătite cu cardul online, cel mai mare procent de până acum, pentru că mulți clienți au preferat să folosească o metodă simplă și sigură de plată, care le scutește și timp.

Mai trebuie menționată și ”creșterea spectaculoasă” a livrărilor la easybox, ajungând la 54,2% dintre produse alocate la easybox în localitățile în care serviciul este disponibil.

De asemenea, anul trecut, în topul vânzărilor au rămas electronicele și electrocasnice clasice însă au avut succes și mașinile, bijuteriile ori lingourile de aur.

Cele mai multe comenzi au venit din marile orașe: București, Cluj Napoca și Timișoara.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati