Bucharest Food Expo 2023 va avea loc în perioada 28 septembrie – 1 octombrie, la Hala Laminor din București

Bucharest Food Expo, expoziție dedicată sectorului de alimente și băuturi din Romania, va avea loc în perioada 28 septembrie – 1 octombrie 2023, la Hala Laminor din Sectorul 3.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, ediția Bucharest Food Expo 2023 aduce împreună cele mai bune produse locale și internaționale, demonstrații culinare live și o serie de evenimente speciale pentru iubitorii de gastronomie din toată țara.

Noutatea din acest an este reprezentată de numărul mare de expozanți internaționali, pe care Bucharest Food Expo a reușit să îi aducă.

Conferința „ROMANIA, de la furcă, la furculiță!”: Un eveniment dedicat dezbaterii și explorării tendințelor și provocărilor din industria alimentară din România.

Printre speakerii invitați se numără: Marcel Ciolacu, Prim-Ministrul României, Florin Ionuț Barbu, Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, București, Ioan OLELEU, Vicepreşedinte ANSVSA, Sorin MINEA, Preşedinte Romalimenta, Radu TIMIŞ, Preşedinte Asociaţia Română a Cărnii, Dragoş FRUMOSU, Preşedinte Sindalimenta, Aurel POPESCU, Preşedinte Rompan, George BĂDESCU, Director Executiv AMRCR Ioan LADOȘI, Preşedinte Asociaţia Producătorilor de Carne de Porc din România, Stefan OPREA, Presedinte Escoffier Romania.

Această conferință va oferi o perspectivă valoroasă asupra viitorului industriei alimentare din România și a modului în care aceasta poate contribui la dezvoltarea economică și sustenabilitatea țării, iar participanții vor avea ocazia să afle mai multe despre evoluția sectorului și să discute despre inovații și noutăți.

Conferința „HORECA TOP TRENDS & INNOVATION”: O oportunitate pentru profesioniștii din industria HORECA de a descoperi cele mai recente tendințe și inovații care pot transforma experiența gastronomică pentru clienți.

Campionatul Internațional de Pizza: Cei mai talentați pizzari din România și din străinătate se vor întrece pentru a crea cele mai delicioase pizza. Un spectacol gustativ pentru toți iubitorii de pizza!

Competiția TOP CHEF MACELAR: prima competiție din Romania care își propune să selecteze cei mai buni maestri măcelari, aducand față în față echipe de profesioniști care reprezintă cu mândrie breasla măcelarilor.

Piața de Mici: În cadrul Bucharest Food Expo, veți găsi Piața de Mici, o zonă dedicată preparatului autentic românesc. Vizitatorii vor avea ocazie să guste mici după rețete din toată țara, și alte bunătăți cum ar fi cârnați de mangaliță, pastramă de oaie și cârnați din carne de angus, toate pregătite cu pasiune pentru autenticitatea gustului românesc.

Programul Bucharest Food Expo 2023 include și sesiuni de business matchmaking – oportunitatea participanților de a stabili conexiuni de afaceri între specialiști, expozanți și invitați din țară și străinătate, dar și prezentări de inovații și noutăți: prezentarea de echipamente și utilaje pentru dezvoltarea sectorului alimentar.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati