Câți bani dau primăriile din țară pe concerte cu maneliști

Mai multe primării din țară cheltuiesc – direct sau prin instituții subordonate – mii de euro pentru a aduce maneliști cunoscuți care să le cânte cetățenilor la sărbători locale, notează spotmedia.ro.

Valea Teilor este o comună din Tulcea cu aproape 1.500 de locuitori. Pe 17 mai, primăria condusă de Violeta Andrei (PNL) a atribuit direct un contract de 25.684 lei (circa 5.185 euro) către firma Caro Music & Events SRL, arată sursa citată.

Acesta va „pune la dispozitia clientului servicii artistice sustinute de următorul artist: Bogdan de la Ploiești cu stick, durata prestației artistice este de 45 min. În suma totală sunt incluse următoarele costuri: onorariul, transportul si taxele”.

Suma nu include cazare și masă pentru artist și staff, în cazul în care și-ar dori așa ceva.

Concertul manelistului urmează să aibă loc pe 20 august, de ziua comunei Valea Teilor.

Jador și Dorian Popa au cântat la Caransebeș

De asemenea, Casa de Cultură din Caransebeș a cumpărat, cu nu mai puțin de 68.186 lei (echivalentul a 13.849 euro) „servicii artistice susținute de următorii artiști: Jador cu formația și Dorian Popa cu stick. Durata prestației artistice pentru fiecare în parte este de 45 de min.

În suma de mai sus sunt incluse: onorariul artiștilor și al staff-ului, transportul artiștilor și al staffului și taxele de firmă.

Cazarea și masa vor fi asigurate de către organizator”, se arată în anunțul de atribuire directă din Sicap.

Potrivit presei locale din Caransebeș, Jador a cântat pe 21 aprilie, iar Dorian Popa, pe 23 aprilie, mai arată sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati