Centrul de Vaccinare Drumul Taberei îşi prelungeşte programul până la miezul nopţii

Maratonul vaccinării continuă în Sectorul 6! Pe 17, 18 şi 19 decembrie, Centrul de vaccinare Drumul Taberei, din Aleea Lunca Cernei nr. 6A, îşi prelungeşte programul până la miezul nopţii. Acesta va fi deschis în intervalul orar 8.00 – 24.00.

Nu este nevoie de programare, iar vaccinul se face cu serul Pfizer, pentru toate categoriile eligibile, începând cu copiii de peste 12 ani. Sunt aşteptaţi atât cei care doresc să facă prima, a doua sau a treia doză, anunță Primăria într-un comunicat de presă.

Procesul de vaccinare pentru persoanele planificate în aceste zile prin intermediul platformei electronice se va desfăşura în regim normal, conform programărilor deja existente.

Programul normal de lucru al celor două centre de vaccinare din subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 – Centrul de vaccinare „Drumul Taberei” şi Centrul de vaccinare Sector 6 (din Calea Plevnei nr. 234) este de luni până duminică în intervalul orar 08.00 – 20.00. Vaccinaţii îşi primesc tichetele de masă.

În această perioadă, sunt disponibile şi tichetele de masă care se acordă persoanelor vaccinate cu schema completă în cadrul acestor centre, conform Ordinului nr. 1.863, din 10 septembrie 2021, emis de Ministerul Sănătăţii.

De la începutul procesului de vaccinare, 135.575 persoane au ales să-şi administreze vaccinul în cadrul în cadrul Centrului de vaccinare „Drumul Taberei” şi Centrului de vaccinare Sector 6.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati