CFR Călători a îmbunătățit aplicația de cumpărare bilete online. Care sunt noutățile

0
194

Din 19 iulie 2021, aplicația de cumpărare a biletelor CFR online accesată direct de pe www.cfrcalatori.ro sau prin aplicația mobilă „CFR Călători mersul trenurilor și bilete online” ce poate fi instalată pe dispozitivele cu Android permite salvarea datelor de card.

Salvarea se face pe baza contului de utilizator bilete online CFR Călători, astfel utilizatorul va avea salvat cardul pe orice dispozitiv unde este autentificat.

Operațiunea se face în condiții de maximă securitate prin serviciul Click4pay oferit de partenerii CFR, EuPlătesc.

Acum se pot cumpăra mai ușor bilete online chiar de pe telefonul mobil.

Amintim că luna trecută a fost lansată aplicația mobilă „CFR Călători mersul trenurilor și bilete online” care permite achiziționarea ușoară și rapidă a biletelor de tren online.

În acest fel, extindem și îmbunătățim canalele de distribuție online, astfel încât cumpărarea biletelor să fie un proces accesibil.

„Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern), sau să se adreseze personalului nostru din stații”, transmite CFR Călători.

Purtarea măștii de protecție la bordul trenurilor CFR Călatori este obligatorie pe toată durata călătoriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.