Ciprian Ciucu anunță centrele de vaccinare din Sectorul 6. Sunt 6 centre cu 35 de puncte de vaccinare

Primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunțat ca la nivelul sectorului său au fost evaluate de către DSP șase puncte de vaccinare anti-COVID. De asemenea, edilul a precizat că va cere de la DSP București încă două centre.

„Cinci aparțin unor centre de sănătate/policlinici private și unul aparține Primăriei, conform listei de mai jos. Așteptăm să fie validate. Astăzi am fost la centrul de vaccinare organizat de către noi ca să mă asigur că totul este în regulă (frigidere, spații, chiuvete mobile etc.). Așteptăm ca STS și DSP să aducă echipamentele care țin de ei, noi suntem pregătiți”, a scris Ciucu pe Facebook.

Edilul s-a plâns de faptul că nu este mulțumit de faptul că „Drumul Taberei nu este acoperit, în rest sectorul stă relativ bine”. El a precizat că au oferit soluții și pentru acest cartier și că trimite o adresă la DSP București prin care solicită încă două centre.
„Avem, totuși, cca. 390.000 de locuitori în Sectorul 6, iar un număr de doar 6 centre cu 35 de puncte de vaccinare mi se pare cam puțin.
  • – Centrul Medical DORIS (Militari/Iuliu Maniu) – 8 puncte de vaccinare
  • – Sanamed Hospital (Calea Plevnei) – 6 puncte
  • – Spitalul Wellborn Militari (Militari) – 6 puncte
  • – Clubul Seniorilor Mihai Eminescu (Calea Plevnei) – 6 puncte
  • – Sanador (Militari) – 3 puncte
  • – Medicover (Bd. Preciziei) – 6 puncte”, a punctat el.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati