Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă permite restaurantelor să gătească mâncare, dar să nu se consume în interior

0
85
sursa foto: Unsplash

Comitetul pentru Situații de Urgență al Municipiului București (CSUMB) a decis joi că prepararea mâncării care nu se consumă în restaurante este permisă, anunță Mediafax, citată de RTV.net.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii București, CSUMB a analizat joi solicitările formulate de mai multe persoane fizice, operatori economici și instituții de cultură.

Astfel, Comitetul a decis că prepararea mâncării, dar și vânzarea produselor alimentare și a a băuturilor alcoolice care nu sunt consumate în restaurante sunt permise.

„Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a hotărât că norma cuprinsă în art.1 pct.1 din Hotărârea nr.19/06.10.2020, are în vedere interzicerea consumului de produse alimentare și/sau băuturi alcoolice și nealcoolice, în interiorul restaurantelor, cafenelelor și altora de acest tip. În ceea ce privește prepararea hranei şi comercializarea produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice care nu se consumă în spaţiile respective, în temeiul art.6 pct.4 și pct.6 din Anexa 3 la HG nr.782/2020 aceasta este permisă”, se arată în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.