Compania Donalam face angajări pentru combinatul de la Târgoviște

1
272

Compania Donalam, membră a AFV Beltrame Group, unul dintre cei mai mari producători de bare din oțel şi oţeluri speciale din Europa, recrutează peste 250 de oameni pentru combinatul de la Târgoviște, până la finalul anului 2022. Posturile disponibile vizează atât absolvenții de studii medii, cât și de studii superioare.

 • Sunt vizaţi la angajare locuitorii municipiului Târgoviște și din localitățile limitrofe, dar și candidați din alte zone, dispuși să facă naveta sau să se relocheze.

Combinatul de la Târgoviște și-a reluat activitatea în luna iunie, readucând România pe harta producătorilor de oțel beton. Combinatul angajează peste 250 de oameni pentru a acoperi nevoile de producție si pentru a lucra la flux normal.

Compania Donalam recrutează operatori laminare, oțelari, mecanici, electricieni, sudori, operatori macarale. Compania angajează și absolvenți de studii superioare, specialiști în diverse domenii ale ingineriei – metalurgică, electrică, mecanică, hidraulică și civilă.

„Problema deficitului de personal nu a ocolit sectorul nostru de activitate. Este foarte dificil să mai găsim specialiști în domeniu, în lipsa unui sistem educațional care să pregătească tineri pentru aceste meserii specifice. Strategia noastră este pe de-o parte de a atrage oameni noi în echipă, indiferent de domeniul sau nivelul calificării, și de a investi în calificarea lor la locul de muncă. Suntem într-o continuă căutare de noi colegi iar în următoarele luni vom creşte constant echipa.

Pe de altă parte, dorim să ne implicăm activ în atragerea tinerilor și în formarea noilor generații de metalurgiști, alături de autorități și de instituțiile de învățământ”, a declarat Liliana Bica, director Resurse Umane la Donalam.

Printre beneficiile oferite angajaţilor se numără asigurare medicală privată, tichete de masă, tichete de vacanță diverse prime și sporuri.

Detalii despre posturile disponibile – aici. 

Înființat în 1896, AFV Beltrame Group este în prezent unul dintre cei mai mari producători de bare din oțel şi oţeluri speciale din Europa. Grupul deţine şapte fabrici în Italia, Franţa, Elveţia şi România, care au în total peste 2.500 de angajați.

Filiala din România a AFV Beltrame Group, compania Donalam, deține două unități de producție: cea de la Călărași, având peste 15 ani de activitate în producția barelor de oțel laminate la cald și, începând din februarie 2022, combinatul de la Târgoviște, unde a fost repornită producția de oțel beton în această vară. Compania își propune investiții semnificative în perioada imediat următoare, dincolo de modernizarea și de retehnologizarea structurilor existente, având în plan construcția unei unități noi de producție, unică în lume.

1 COMENTARIU

 1. Buna ziua ,
  Ca participant la Conferinta de la IPB , 04.10.22 , am apreciat expunerea doamnei Liliana BICA , HR Manager Donalam Romania . I-am promis un mesaj referitor la istoria Combinatului din Targoviste .
  Daca este posibil , rog pe doamna Liliana Bica sa-mi trimita adresa de mail . Are cartea mea de vizita .
  Mult succes ,
  Ing. Stan Constantin
  Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.