Concert de tango live, sâmbătă, 2 martie, la Casa KERIM

Sâmbătă, 2 martie 2024, la Casa KERIM are loc un concert de tango live susținut de chitaristul Maxim Belciug alături de bandeonistul Alexandru Nucă. 

Bandoneonistul Alexandru Nucă și chitaristul Maxim Belciug vin pentru prima oară în casa culturală de pe strada Parfumului, ca să ofere o seară de muzică live, cu olm de primăvară, cu ritmuri latino-americane, tango, milonga și alte pasiuni.

Concertul începe la ora 19:00 și se desfășoară în Casa scriitoarei și jurnalistei Silvia Kerim și a regizorului Mircea Veroiu, un spațiu intim și inedit pentru evenimente artistice, aflat pe str. Parfumului 19, București. Evenimentul are loc în cadrul mini-festivalului POIESIS și este însoțit de un târg-expoziție cu vânzare în care expun artiștii: Ada Moisă, Andrei Stan, Cristiana Bucureci, Livia Marinescu, Nicoleta Ababei, Ruxandra Niculae, Oana Kuzmanovska, Barbara Puhr, Alexandra Nor, Gligor Kuzmanovski. 

Actul artistic se desfășoară pe bază de donație, care merge exclusiv la artiști și întreținerea casei. Rezervările se fac la adresa de mail: rezervarihearth@gmail.com sau 0724 293 708.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati