Consilier liberal de la Sectorul 1, supărat că a trebuit să vină la muncă de 1 martie: ”Clotilde Armand a pus ședința expres azi ca să ne strice nouă bucuria sărbătoririi în familie” – VIDEO

Adrian Oianu, consilier liberal în Primăria Sectorului 1, s-a arătat profund nemulțumit că ședința de Consiliu a fost programată pe 1 martie, el acuzând-o pe Clotilde Armand că a făcut-o special ca „să ne strice nouă bucuria sărbătoririi de 1 martie în familie”.

”România păstrează această tradiție de 1 martie și ne aduce atâta bucurie tuturor. Subliniez partea negativă a acestei zile în care doamna primar ne-a pus o ședință de consiliu pe 1 martie. Vreau să accentuez lipsa preocupării pentru valorile românești a acestui primar.

Înțelegem că nu îi pasă de valorile românești. În orice zi putea să pună ședința, și ieri și mâine, a pus-o expres azi. Ca să ne strice nouă bucuria bucuria sărbătoririi de 1 martie în familie. Și asta arată lipsa de respect, abuzul cu care ne tratează și felul dictatorial în care conduce primăria”, a declarat Oianu în debutul ședinței consiliului local.

Înregistrarea momentului în care Oianu se plânge că a trebuit să meargă la muncă de 1 martie a fost postată pe Facebook de jurnalistul Ovidiu Vanghele.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati