Continuă acordarea ajutoarelor de încălzire în Sectorul 6

Procesul de depunere a cererilor de acordare a ajutorului de încălzire continuă în Sectorul 6, cetăţenii fiind rugaţi să acceseze pagina Serviciului Ajutor Social de pe site-ul www.asistentasocială6.ro, anunță administrația locală.

În perioada 20 octombrie-23 noiembrie, la nivelul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sector 6 au fost înregistrate 583 de cereri pentru acordarea ajutorului de încălzire, pentru iarna 2021-2022.

Dintre care:

– 444 pentru energie termică;

– 74 pentru gaze naturale;

– 15 pentru combustibili solizi şi lichizi;

– 5 pentru energie electrică.

În acest an, a fost pus la dispoziţia cetăţenilor din Sectorul 6 un sistem online de transmitere a cererilor şi documentelor necesare pentru acordarea ajutorului de încălzire, astfel încât să nu mai fie necesară deplasarea la sediile instituţiei, potrivit unui comunicat de presă.

Procesul de depunere a cererilor de acordare a ajutorului de încălzire continuă în Sectorul 6

547 de persoane au ales să folosească acest sistem digitalizat, care economiseşte timp şi evită aglomerările. În acelaşi scop, a fost promovată comunicarea de la distanţă cu cetăţenii, fiind acordate peste 2.500 de consilieri telefonice sau prin intermediul emailului.

Procesul de depunere a cererilor de acordare a ajutorului de încălzire continuă în Sectorul 6, cetăţenii fiind rugaţi să acceseze pagina Serviciului Ajutor Social de pe site-ul www.asistentasocială6.ro, al DGASPC Sector 6, acolo unde vor găsi toate informaţiile necesare cu privire la acest proces.

Cei care doresc să depună cererea şi actele doveditoare la sediu sunt aşteptaţi în locaţia din strada Floare Roşie, nr. 7A, în intervalul orar 9:00-13:00- luni, marţi, joi şi vineri, şi miercuri între orele 14:00-18:00.

Multe informaţii pot fi aflate la numărul de telefon: 0376.203.744.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati