Cristian Dide este apărat de susţinători, care au aruncat făină în faţa sediului DIICOT

Susținătorii lui Cristian Dide ripostează dur după ce acesta a fost reținut pentru că a trimis un colet cu droguri la DIICOT.

Protestatarul Cristian Dide este vizat într-un dosar de trafic de droguri de risc, la domiciliul său având loc luni percheziţii, susţin surse judiciare, Dide fiind reţinut pentru 24 de ore şi urmând să apară marţi în faţa unui judecător de drepturi şi libertăţi.

Cristian Dide este acuzat că ar fi cumpărat canabis din ţară şi din străinătate, pe care l-ar fi trimis apoi la DIICOT, sub formă de protest, susţin avocatul şi apropiaţii protestatarului #Rezist.

Dide a vrut să demonstreze cât de uşor poate cumpăra canabis online

Avocatul activistului susţine că ancheta ar fi fost deschisă la începutul anului, după ce Cristian Dide ar fi sesizat DIICOT. El s-ar fi autodenunţat, arătând cât de uşor poate cumpăra canabis online. Le-a trimis coletele procurorilor şi asta l-a transformat în suspect de trafic.

Susținătorii lui Cristian Dide ripostează dur după ce acesta a fost reținut pentru că a trimis un colet cu droguri la DIICOT.

Astăzi, susținătorii săi au umiilit din nou DIICOT și au protestat în fața sediului, acolo unde au împrăștiat făină, anunță România TV.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati