Cum au profitat bucureştenii de cele aproape 30 de grade

Sute de oameni au ieşit sâmbătă la iarbă verde, la Cernica, aproape de Bucureşti. Au aprins focul şi au pregătit tot felul de bunătăţi. Și în centrul Capitalei, pofticioșii s-au bucurat de un festin, cu bucate tradiționale, informează observatornews.ro.

În primul weekend cu temperaturi de peste 25 de grade, din jurul Capitalei s-a ridicat un fum gros de la grătare.

Cum s-au bucurat bucureştenii de vremea de afară

Bărbat: Masa este aproape gata așteptam copiii de la cățărat să se întoarcă înfometați. De la 1 martie de când a început aștept o zi din asta care să cadă și în weekend ca să putem ieși la un grătar, ne-a fost dor.

Femeie: Are alt gust în natură e bun. Am așteptat mult mult mult. Este primul weekend cu vreme extraordinară pe anul acesta. Acum facem niște pulpite de pui, o brânzică.

Preparate pentru toţi pofticioşii

Preparatele pregătite pe Şoseaua Kiseleff au atras sute de pofticioşi.

Turistă: Suntem din Franța, deci e prima dată în România. E chiar drăguț. Vreau să mănânc peste cu mămăliga. Nu știu, pentru că nu există în Franța.

Tibor Demeny, bucătar: Pentru cei care nu țin post avem un gulaș de vită extraordinar, pastramă de berbecuț, carne la gârniță, fasole cu ciolan pentru cei care țin post avem mix de legume românești salate de tot felul și mâine având în vedere că e paștele la catolici o facem un miel la tigaie.

Vlad Mania, bucătar: Avem prima oară scrumbie, calcan, avem hamsie, totul adus de la noi din Delta pescuit de noi din mare, o parte din Dunăre.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati