Doctorul Beuran, audiat în dosarul pacientei care a luat foc pe masa de operație de la spitalul Floreasca

Doctorul Mircea Beuran a fost audiat în dosarul pacientei care a luat foc pe masa de operație, el trebuind să dea explicații procurorilor în acest caz, și mai ales, de ce semnătura sa apare pe documentele intervenției, deși el nu era în sală și nici în spital.

  • La ieșirea de la audieri, Mircea Beuran le-a spus jurnaliștilor să aștepte rezultatele anchetei în curs, apreciind că nu poate avea o opinie atât timp cât nu a fost acolo.

„Se fac analize, tot felul de anchete și trebuie așteptat rezultatul final„, a spus Beuran.

Întrebat de ce a fost îmbrăcat necorespunzător, având un ceas la mână, Beuran a susținut că acestea „sunt lucruri care nu sunt adevărate”.

În același dosar, în cursul acestei săptămâni au fost audiați mai mulți membri ai echipei operatorii, între care asistente și medicul rezident care ar fi folosit o cantitate prea mare de dezinfectant, fapt ce a dus la izbucnirea flăcărilor pe trupul femeii.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 1 s-au sesizat din oficiu și fac cercetări penale în cazul celui de-al doilea pacient care ar fi fost ars în sala de operație de la Spitalul Floreasca, conform unui comunicat al instituției.

Scandal la Spitalul Floreasca: Am văzut cum pacienta de pe masa de operație a luat foc

 

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati