După dezvăluirile deputatului Radu Cristescu despre Băsescu: Scotea valize cu bani din țară cu avionul privat; acesta a fost internat de urgentă la spital!

După dezvăluirea făcută de deputatul Radu Cristescu, fost vicepreședinte PMP și colaborator apropiat al fostului președinte Traian Băsescu: În calitate de președinte al României în exercițiu, transporta valize cu bani cu un avion privat în anumite locuri secrete; acesta a fost internat de urgentă la spital.

Întrebat dacă banii proveneau din șpăgi, Radu Cristescu a răspuns:

„Numai din șpăgi, vă dați seama. O parte din șpăgi erau de la Patriciu. Patriciu și-a plătit libertatea, să știți cu foarte mulți bani, la două zile după ce a fost eliberat pe un viciu de procedură. Poate faceți rost de declarația lui Cășuneanu de la Parchetul General – dosarul există. Cășuneanu povestește cât i-a dat, cum i-a dat.

La Patriciu suma era de ordinul milioanelor Peste 100 de milioane. Nu vreau să zic o sumă mare că amețește lumea. Lumea dacă află cam câți bani are omul acesta, se va șoca. Pentru că a putut să mascheze aceste lucruri. Ce este revoltător e că el spus că vrea să reformeze clasa politică, el a spus că luptă împotriva corupției”.

  • ”Ceea ce trebuie să ma știți este că omul a avut mai multe vacanțe decât Iohannis, doar că era deștept. Pleca cu avionul de pe Băneasa, nu știa nimeni, pleca cu escortă puțină”. a povestit Radu Cristescu, într-un interviu acordat în exclusivitate lui Mihai Gâdea, la „Sinteza Zilei„.

Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea – este decizia definitivă a judecătorilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție. Recursul fostului președinte, Traian Băsescu, a fost respins, astfel încât acesta a fost declarat colaborator al Securității.

Coincidență sau nu, după aceste dezvăluiri făcute de Radu Cristescu, fostul președinte Traian Băsescu a fost internat de urgență în spital, la Paris, unde a fost dus cu un avion privat, în urma unui accident vascular cerebral.

Traian Băsescu, spitalizat în străinătate în urma unui infarct (surse)

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati